23 Kasım 2011 Çarşamba

Artık sona geliniyor!


'Fatmagül'ün Suçu Ne?' yine heyecan dolu bir bölümle ekranlarda olacak....
Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' yine heyecan dolu bir bölümle ekranlarda olacak. Mahkeme sonucunun belli olacağı yeni bölümde;

Fatmagül'e toplumun her kesiminden verilen anlamlı destek, Yaşaranlar üstünde büyük bir baskı oluşturacak. Mahkeme gününe kadar yaşanan gelişmelerden sonra, Yaşaranlar bu duruşmadan kendileri adına olumsuz bir kararın çıkabileceğinin farkına varacak. Erdoğan ve Münir'in mahkeme öncesindeki son çırpınışları, Fatmagüller cephesindeki umutlu bekleyişi bozmaya yetmeyecek.

Mukaddes ve Meltem'den sonra Leman'ın da son anda Fatmagül'ün lehine şahit olmaya karar vermesi, mahkemenin kaderini değiştirecek bir gelişme haline dönüşecek. Reşat Yaşaran'ın Leman'a engel olmak için verdiği emirler ise beklenmedik bir şekilde ayağına dolanacak. Mahkeme salonuna ulaşan kötü haber, Yaşaranlar adına duruşmanın önüne geçerken, son gelişmelerden sonra Nil'i tamamen kaybeden Erdoğan'ın tek derdiyse Fatmagüllerden intikamını almak olacak.

Mustafa'nın yeniden Yaşaranlar için çalıştığını ortaya çıkaran Fahrettin, Kerim'in yardımlarına gösterdiği tepki karşısında ne yapacağını bilemeyecek. Ağabeyinin babasını asla affetmeyeceğini düşünen Deniz, bu olaydan sonra Avustralya'ya dönmeleri konusunda Fahrettin'i ikna edecek.

Münir ve Kadir duruşma salonunda karşılıklı kozlarını paylaşırken, mahkemenin sonucu herkes tarafından büyük bir merakla beklenecek. Hakimin kararını açıklamasıyla birlikte, Fatmagül ve Kerim'in arkasına aldığı rüzgar tersine esmeye başlayacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2009 Jan Jan KızLAr Fan Sohbet Jan Jan Kızlar Dinle