20 Kasım 2011 Pazar

FLAŞ!.. “HEPSİ” MELEK OLUYOR!.. ÜNLÜ POP GRUBU “HEPSİ” YENİ BİR DİZİ PROJESİNDE YER ALACAK!..


Dünya televizyonculuğunun 70’li yıllarına damgasını vuran polisiye aksiyon dizisi Charlie’nin Melekleri’nin yerli versiyonunda melekleri, müzik grubu Hepsi’nin kızları oynayacak.

Dünya Televizyon tarihinin unutulmaz dizilerinden ‘Charlie’nin Melekleri’nin yerli versiyonu ‘Melek ve Diğerleri’nin çekim öncesi hazırlıkları başladı. Yayınlanacağı kanal henüz belirsiz olan diziyi Dokuz Sekiz Yapım çekecek. Yerli Charlie’nin Melekleri’ni Türkiye’nin ilk kadınlardan oluşan müzik grubu ‘Hepsi’nin kızları oynayacak. Proje aşaması için bilgi veren yapımcı Ahmet Çelenk “İyi bir teaser hazırlamak için uğraşıyoruz. Aksiyon sahnelerini dışarıda değil masa başında yapacağız. Bunun için Behzat Ç. dizisinin animasyonlarını yapan Mehmet Çetin ile çalışacağız. Bu projeye çok önem veriyoruz’’ dedi.

Star’a proje hakkında bilgi veren Hepsi grubunun menajeri Evren Erdamar ise “Ekip olarak senaryo üzerinde çalışıyoruz. Yazılan bölümlerde beğenmediğimiz yerler oluyor tekrar tekrar yazılıyor. Projede yer alan herkes kendi fikrini söylüyor. Aksiyonun yanında draması ile etkileyen bir iş olmasından yanayız. Senaristler bu noktayı da dikkate alacak. Zaman bizim için çok önemli değil, yeter ki içimize sinsin’’ diye konuştu. İsa Yıldız’ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenliğini Korhan Bozkurt yapacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2009 Jan Jan KızLAr Fan Sohbet Jan Jan Kızlar Dinle