11 Aralık 2011 Pazar

Seren Serengil... BABAMIN SAÇLARINI ANNEM DÖKTÜRDÜ!


Ünlü şarkıcı Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde Beyaz TV’de yayınlanan Nilgün Belgün’le Organik Sarayı programında birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu

Dünyaca Ünlü Bitki Uzmanı Ömer Faruk Acartürk’ün de katıldığı organik sarayı programında, Seren Serengil son klibinde sevgilisi Onur Barış’ı oynattığı için pişman olduğunu söyledi.

Ünlü şarkıcı “Tarihler boyunca adlı klibimde sevgilimi oynattım, çok güzel bir klip oldu ve çok beğenildi gelen tepkilerde çok olumlu, sevgilimde oynayınca herkes hoşlandı, bu nedenle klipte oynattığım için pişman oldum” diyerek sevgilisi Onur Barış’ı kıskandığını gösterdi.

Dünyaca ünlü bitki uzmanı Ömer Faruk Acartürk’ün saç bakımı konusunu hakkında anlattıklarını dikkatli bir şekilde dinleyen Seren Serengil: “Keşke babamda yaşasaydı da onunda saçlarını çıkartmaya yardımcı olurdunuz.” diyerek sözlerine şu şekilde devam etti: “erkeklerin saçlarının dökülmesinin nedeni kadınlardır. Kadınlar çok konuşur erkeklerinde saçı dökülür, Örneğin babamın saçlarımın dökülmesinin nedeni annemdir” deyince stüdyoda kahkahalar koptu.

“Aşk demek, stres demek”

Ünlü oyuncu Nilgün Belgün ise bitki uzmanı Ömer Faruk Acartürk’e dönerek “Bende kocalarımın hepsinin saçını döktürdüm, lütfen eski kocalarımın saçını da çıkartın” diyerek espriler yaptı. Belgün: “aşk demek stres demek, kocalarımız veya sevgililerimiz bizi anlamıyor, aşk insanı büyütür. Mutlaka her insanın aşkı yaşaması gerekir, aşkın kazandırdığı tecrübeyi kolay kolay hiçbir şey kazandırmaz.” dedi.

Seren Serengil, programın sonlarına doğru Nilgün Belgün’ün kızı Oylum Şahin ile sınıf arkadaşı olduklarını söyleyerek sözlerine şu şekilde devam etti: ”ben oylumla sohbet ederken Nilgün hanımın nasıl komedyen olduğunu merak ediyordum, kadın komedyenlerin hepsi çirkin ama Nilgün hanım hem komedyen hem de çok güzel bir kadın ” diyerek yeni bir polemiğe de imza atmış oldu.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2009 Jan Jan KızLAr Fan Sohbet Jan Jan Kızlar Dinle